WarmteBoost editie 2024 van start!

28-03-2024
0 reacties

We zijn blij om te vermelden dat WarmteBoost 2 gaat van start kan gaan. Ook in deze ronde kunnen we we weer een groot aantal buurthuizen en ontmoetingsplekken ondersteunen. Ronde twee begint met een online startbijeenkomst op 17 april.

Het Postcode Loterij Buurtfonds (onderdeel van The DOEN Foundation), Katalys, LSA bewoners, Oranje Fonds en de LVKK Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen (LVKK) geven gezamenlijk een doorstart aan het programma WarmteBoost, om opnieuw de energiekosten van ontmoetingsplekken in Nederland te verlagen!

Met advies en begeleiding en daarnaast voor 50 plekken een bijdrage van max. €25.000 kunnen deze ontmoetingsplekken hun pand verduurzamen en zich ontwikkelen tot een duurzame inspiratieplek voor de buurt of het dorp. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.

Buurthuizen, broedplaatsen, bewonersbedrijven en andere ontmoetingsplekken kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de startbijeenkomst op 17 april, via deze link.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen