Online startbijeenkomst voor het programma Warmteboost

04-04-2023
0 reacties

Kan jouw ontmoetingsplek ook een boost gebruiken om verder te verduurzamen? Dan is het nieuwe programma Warmteboost iets voor jullie. In het programma is er voor 50 ontmoetingsplekken een bedrag tot €25.000 per aanvraag beschikbaar.

We organiseren op 20 april een online startbijeenkomst waarin we alles vertellen over de voorwaarden en hoe je je kunt aanmelden om mee te doen. Aanmelden kan via https://bit.ly/warmtebooststart

Twee sessies op 20 april

We organiseren op 20 april op twee momenten de startbijeenkomst. We zien je graag op het moment dat jou het beste uitkomt. Je krijgt op 20 april voor 10:00 uur een mail met de link.

  • De middagsessie tussen 15:00 en 16:00
  • De avondsessie tussen 20:00 en 21:00

Voor wie is het?

Het programma warmteboost is voor ontmoetingsplekken in heel Nederland die een belangrijke functies vervullen in hun buurt of wijk en waar vrijwilligers een belangrijk deel van de activiteiten organiseren. Ook is het belangrijk dat de ontmoetingsplek in eigendom van de aanvrager óf dat er een gebruiks- en huurovereenkomst is van minimaal 5 jaar.

Wat krijg je?

Ontmoetingsplekken die deelnemen aan het programma krijgen gedurende één jaar advies en begeleiding bij het realiseren van duurzaamheidsmaatregelen op korte- en middellange termijn. Hiermee kunnen ze de meest noodzakelijke en efficiënte aanpassingen aan hun pand uitvoeren, zoals het plaatsen van zonnepanelen of isolatie. Daarnaast worden er diverse bijeenkomsten georganiseerd voor alle deelnemers.

Over Warmteboost

WarmteBoost is een initiatief van het Postcode Loterij Buurtfonds, Katalys, LSA Bewoners, Oranje Fonds en Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen (LVKK) en wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. Alle informatie over het programma, de bijeenkomsten en voorwaarden is te vinden op www.warmteboost.nl.

0  reacties

Cookie-instellingen